Mad med Livskraft

Mange helt enkle færdigheder i køkkenet og viden om naturens nærende rigsom er gået delvist i glemmebogen i denne moderne verden.
Alle er kommet på arbejdsmarkedet og tro mig - jeg synes, det er fantastisk at leve i en tid, hvor kvinder har lige muligheder for at folde sig ud. Det er godt for os, men vi skal huske at holde balancen. Stadig sørge for at vor viden om, hvordan vi klarer os selv - med mad og sunde fif - fx om, at hyldebær skal koges før brug - at smørret skal smelte helt, før du pisker mel i til en opbagt sovs - blot for at nævne et par eksempler - også bliver givet videre til næste generation. Give glæden og kærligheden ved hjemmelavet mad videre. Give smagsoplevelsen ved sunde, nærende råvarer videre som en naturlig ting for vor samlede sundhedsbalance.
Egentlig skrev jeg kogebogen for mine sønner skyld. Så de altid kan gå ind og finde familiens bedste opskrifter igen den dag, de ønsker det.
Derpå gik det op for mig, at mange flere kan få glæde af den. En dag kommer den måske også på tryk, men indtil videre er den her som e-bog. 
Nyd den og velbekomme:

Mad med Livskraft

Dorthe logo

Forfatter

Vejen gennem livet er ofte hård, fyldt med drama, smerte, udfordringer, modgang, sorg og besvær. Livet er heldigvis også fyldt med muligheder for, at vi kan gøre en forskel for hinanden, finde løsninger og veje, inspirere og gøre gavn. Give kærlighed og glæde. Løfte hinanden op. Ofte er spørgsmålet: men hvordan?
I vor moderne tid, hvor mange er mere optagede af deres telefoner end af mødet med livet selv, bliver mange ting besværliggjort.
Mine udgivelser og mit virke som forfatter, foredragsholder og underviser søger at give nogle svar, gennem inspirationen om Naturens store gave til vores sundhed, om menneskesjælens vej.
Mine romaner er historiske, javist, men de spejler mange moderne udfordringer og det store spørgsmål om, hvordan alting nu vil arte sig. Hvad vælger vi? Hvad er muligt? Og hvad betyder tiden i det store univers?
Jeg håber, du vil lade dig inspirere af mine bøger. Gå til min shop her.