Handelsbetingelser - Købsbetingelser

Velkommen til min shop. 
Du handler hos D.L. Lindgaard Thomsen, cvr 26545943
Bråddenhøjvej 16, Hvorslev
DK- 8860 Ulstrup

Du vil modtage en bekræftelse på mail, når din ordre med betaling er registreret. Herefter vil trykte bøger blive sendt til dig med pakkepost, og du kan forvente at modtage din pakke indenfor 2-5 hverdage, i juletiden kan der gå lidt længere, men du vil altid modtage et advis om cirkalevering, når pakken er afsendt her fra mig.

Når du betaler med kort eller mobil pay trækkes pengene først, når dine varer er afsendt. Benytter du bankoverførsel sendes dine varer, når betaling er gået ind.

Ved on-line handler er der 2 års returret på ikke-digitale varer. De skal naturligvis være ubrugte og hele/ubeskadigede ved returneringen. Send en mail til dlt@dorthe-l-thomsen.dk hvis du ønsker at returnere dine varer.
Du kan også ringe til mobil 29634922.

E-bøger og gavekort leveres efter registreret betaling som et download-link til den e-mail, du har tastet ind, så tjek din e-mail en ekstra gang, før du trykker på "gennemfør ordre".
Herefter trækkes betalingen. Du har ingen returret på digitale ydelser og gavekort ombyttes ikke til kontanter. Se også link herunder til købslovens bestemmelser.

Betaling Du kan betale med kreditkort. Visa eller Mastercard, samt mobil pay. 

Returret og reklamation

På min webshop gælder den danske lovgivning for køb af varer på nettet. https://www.forbrug.dk/raad-og-rettigheder/e-handel/fortrydelsesret-og-klager

Der er ingen returret på e-bøger. Trykte bøger kan byttes til en anden bog, hvis der er fysisk skade på bogen ved modtagelsen, og når der gives besked med det samme. Der er almindelig fortrydelsesret på køb af trykte bøger, dog ikke hvis de er "åbnet", ie. læst, slidt og brugt. Jeg returnerer først betaling, når varen er modtaget retur til forlaget og i godkendt ubrugt stand. Du skal selv betale for fragt retur til mig, og hvis bøgerne ikke fremstår som nye, får du ingen penge retur.

Trykte bøger, der er givet som gave, kan byttes indenfor 14 dage efter købet til en anden trykt bog i min shop eller e-bøger i min shop, såfremt bogen fortsat fremstår som ny ved retur-modtagelsen her hos mig. 
Der er ingen fortrydelsesret på digitale ydelser, herunder e-bøger.

Tak fordi du handler i min shop.

kh
Dorthe

Dorthe logo
"My business is to create!"
William Blake

Mit yndlingscitat gennem alle tider, fordi det rammer lige ind i kernen af mit virke: at være skabende. At lade livets kraft, visdom og kreativ inspiration strømme gennem mig og komme til udtryk i fysisk form.
Det giver glæde, begejstring og nærvær.
Uanset om opgaven er at forfatte mine egne tekster eller andres - om det er oversættelser, content, faglitteratur, visuel kommunikation eller kreativ egenskabelse og formidling, så er det min opgave " at skabe."