Bøger og udgivelser

Platons Akademi, bind 1 og 2. Genren er magisk realisme placeret i en virkelig historisk periode med drama og spænding. Magisk realisme er ikke Fantasy, det er virkelighed. Det er sjælens øjne, der ser dybt ind i virkelighedens mange lag og lever og er i både ånd, sjæl og krop. Det er alle dem, der oplever ting, de ikke kan forklare - alt det mellem himmel og jord, mellem død og fødsel, og omvendt.
Tag med på rejsen gennem tid og rum:

Gå til romaner

Hvad er sundhed? Er det at leve i en ung krop hele livet - eller føle sig tilpas og sund og glad med både livets indhold og kroppens balance? I min familie starter sundheden med maden. Med ægte, kærlige, øko råvarer og nærvær om bordet.

Gå til bøger om sundhed

I shoppen kan du købe bøgerne - og læse mere om det praktiske med forsendelse og betaling.

Image
Dorthe logo
"My business is to create!"
William Blake

Mit yndlingscitat gennem alle tider, fordi det rammer lige ind i kernen af mit virke: at være skabende. At lade livets kraft, visdom og kreativ inspiration strømme gennem mig og komme til udtryk i fysisk form.
Det giver glæde, begejstring og nærvær.
Uanset om opgaven er at forfatte mine egne tekster eller andres - om det er oversættelser, content, faglitteratur, visuel kommunikation eller kreativ egenskabelse og formidling, så er det min opgave " at skabe."