Bøger og udgivelser

Jeg skriver og udgiver egne værker på mit forlag Forlaget Livskraft.

Romaner:

Platons Akademi, bind 1, 2 og 3. Blandingsgenre med magisk realisme placeret i en virkelig historisk periode med drama, spænding, romantik, gys og filosofi.
Magisk realisme er virkelighed for dem, der oplever det.
Det er sjælens øjne, der ser dybt ind i virkelighedens mange lag og lever og er i både ånd, sjæl og krop. Det er alle dem, der oplever ting, de ikke kan forklare - alt det mellem himmel og jord, mellem død og fødsel, og omvendt. Det er åbne øjne, der ser livet som nyt hver eneste øjeblik og sanser evigheden i nuet.
Platons Akademi byder på en kamp mellem gode og onde kræfter, på tidshop og indre rejser, men placerer også kvinder på en lige værdig stilling ved siden af mænd.
Du hopper ind bag øjnene på karaktererne, og ser det med deres øjne; både det, der var, er og kommer. Og tiden, tidsoplevelsen, den får du rig lejlighed til at betragte, hvor hvad er den, tiden, andet end en af livets vægtigste ressourcer - flygtig, hoppende, evig.
Tag med på rejsen gennem tid og rum


Bøger med inspiration til og viden om sundhed

Hvad er sundhed? Er det at leve i en ung krop hele livet - eller føle sig tilpas og sund og glad med både livets indhold og kroppens balance? I min familie starter sundheden med maden. Med ægte, kærlige, øko råvarer og nærvær om bordet. Det er sundhed med mennesket i centrum af naturens mange gaver i form af mad og medicin fra planter og homøopati. I shoppen finder du tre bøger om sundhed:
E-bogen Mad med livskraft, et kompendium i moderne homøopati og den nyligt udkomne: Den kloge kones husapotek.

I shoppen kan du købe bøgerne - og læse mere om det praktiske med forsendelse og betaling.

Image
Image
Dorthe logo
"My business is to create!"
William Blake

Mit yndlingscitat gennem alle tider, fordi det rammer lige ind i kernen af mit virke: at være skabende. At lade livets kraft, visdom og kreativ inspiration strømme gennem mig og komme til udtryk i fysisk form.
Det giver glæde, begejstring og nærvær.
Uanset om opgaven er at forfatte mine egne tekster eller andres - om det er oversættelser, content, faglitteratur, visuel kommunikation eller kreativ egenskabelse og formidling, så er det min opgave " at skabe."