Bøger og udgivelser

Platons Akademi, bind 1, 2 og 3. Genren er magisk realisme placeret i en virkelig historisk periode med drama og spænding. Magisk realisme er ikke Fantasy, det er virkelighed for dem, der oplever det.
Det er sjælens øjne, der ser dybt ind i virkelighedens mange lag og lever og er i både ånd, sjæl og krop. Det er alle dem, der oplever ting, de ikke kan forklare - alt det mellem himmel og jord, mellem død og fødsel, og omvendt. Det er åbne øjne, der ser livet som nyt hver eneste øjeblik og sanser evigheden i nuet.
Platons Akademi er en blandingsgenre, så udover magisk realisme og historisk drama, får du også både kærlighed, spænding og en kamp mellem gode som onde kræfter - du hopper ind bag øjnene på karaktererne, og ser det med deres øjne; både det, der var, er og kommer. Og tiden, tidsoplevelsen, den får du rig lejlighed til at betragte, hvor hvad er den, tiden, andet end en af livets vægtigste ressourcer - flygtig, hoppende, evig.
Tag med på rejsen gennem tid og rum:

Læs mere om mine romaner

Hvad er sundhed? Er det at leve i en ung krop hele livet - eller føle sig tilpas og sund og glad med både livets indhold og kroppens balance? I min familie starter sundheden med maden. Med ægte, kærlige, øko råvarer og nærvær om bordet. Det er sundhed med mennesket i centrum af naturens mange gaver i form af mad og medicin fra planter og homøopati. I shoppen finder du to e-bøger om sundhed:
Mad med livskraft og Den kloge kones husapotek.

I shoppen kan du købe bøgerne - og læse mere om det praktiske med forsendelse og betaling.

Image
Dorthe logo
"My business is to create!"
William Blake

Mit yndlingscitat gennem alle tider, fordi det rammer lige ind i kernen af mit virke: at være skabende. At lade livets kraft, visdom og kreativ inspiration strømme gennem mig og komme til udtryk i fysisk form.
Det giver glæde, begejstring og nærvær.
Uanset om opgaven er at forfatte mine egne tekster eller andres - om det er oversættelser, content, faglitteratur, visuel kommunikation eller kreativ egenskabelse og formidling, så er det min opgave " at skabe."