Bøger og udgivelser

Platons Akademi, bind 1 og 2. Genren er magisk realisme placeret i en virkelig historisk periode med drama og spænding. Magisk realisme er ikke Fantasy, det er virkelighed. Det er sjælens øjne, der ser dybt ind i virkelighedens mange lag og lever og er i både ånd, sjæl og krop. Det er alle dem, der oplever ting, de ikke kan forklare - alt det mellem himmel og jord, mellem død og fødsel, og omvendt.
Tag med på rejsen gennem tid og rum:

Gå til romaner

Hvad er sundhed? Er det at leve i en ung krop hele livet - eller føle sig tilpas og sund og glad med både livets indhold og kroppens balance? I min familie starter sundheden med maden. Med ægte, kærlige, øko råvarer og nærvær om bordet.

Gå til bøger om sundhed

I shoppen kan du købe bøgerne - og læse mere om det praktiske med forsendelse og betaling.

Image
Dorthe logo

Forfatter

Vejen gennem livet er ofte hård, fyldt med drama, smerte, udfordringer, modgang, sorg og besvær. Livet er heldigvis også fyldt med muligheder for, at vi kan gøre en forskel for hinanden, finde løsninger og veje, inspirere og gøre gavn. Give kærlighed og glæde. Løfte hinanden op. Ofte er spørgsmålet: men hvordan?
I vor moderne tid, hvor mange er mere optagede af deres telefoner end af mødet med livet selv, bliver mange ting besværliggjort.
Mine udgivelser og mit virke som forfatter, foredragsholder og underviser søger at give nogle svar, gennem inspirationen om Naturens store gave til vores sundhed, om menneskesjælens vej.
Mine romaner er historiske, javist, men de spejler mange moderne udfordringer og det store spørgsmål om, hvordan alting nu vil arte sig. Hvad vælger vi? Hvad er muligt? Og hvad betyder tiden i det store univers?
Jeg håber, du vil lade dig inspirere af mine bøger. Gå til min shop her.