Kunstgalleri

Velkommen til Dorthes Galleri
Jeg har malet, siden jeg kunne holde på en pensel. Som autodidakt kunstner har jeg sat mange fodtrin i livets skole og historiefortælling.
Mine værker kan du (efter aftale) se live i mit eget hjem - har en længe på min gård med Dorthes Galleri. Tidligere har jeg udstillet mange forskellige steder i Dk og udlandet.
Jeg bruger egne billeder og tegninger som illustration til mine bøger og har skrevet en kunstbog med poesi: Kunst med Livskraft.
Værket til højre hedder Kilden, måler 100 x180 - er malet i olie på lærred. Det er ikke til salg.
Køb kunstbogen her

Her ser du månedensudvalgte billeder

Moder Jord
olie på lærred, 6 x 20x33 opsat på rivenet
samlet mål 91 x 91
Pris: 15.000,-

Moderen har mange verdener, indbyrdes forbundet på en usynligt bevidsthedsplan, alene står de og alligevel er de sammen - og kan ikke undvære hinanden. Mennesket kan synes adskilt fra naturens og moderens mange verdener, og måske kommer ensomhedsfølelsen deraf. Faktum er, at alt hvad vi har og er, kommer fra Moderen.
Image
Image
Elves of Spring
Akryl på lærred
80 x 80 cm
Pris: 4800,-
Image
Forces of Spring
Akryl på lærred
80x80
Pris: 4.800,-
Image
Nuets Kraft
Olie på lærred
70 x 80
I privat eje
Image
Bølgen
Olie på lærred
40x50
Pris: 3.500,-
Image
Min engel
Olie på lærred
50 x 60 cm
I privat eje
Image
Rødder
Olie på lærred
60x75
Pris: 4.400,-
Image
Engleskoven
Olie på lærred
90 x 110
Pris: 5.200,-
Image
Drag lyset ind
Olie på lærred
60 x 70
Bonusinfo: Værket er brugt som forside og omslagsbillede til bind 1 - Når lyset fødes igen - i trilogien Platons Akademi. Værket er ikke til salg.
Dorthe logo

Forfatter, foredragsholder og underviser

Vejen gennem livet er ofte hård, fyldt med drama, smerte, udfordringer, modgang, sorg og besvær. Livet er heldigvis også fyldt med muligheder for, at vi kan gøre en forskel for hinanden, finde løsninger og veje, inspirere og gøre gavn. Give kærlighed og glæde. Løfte hinanden op. Ofte er spørgsmålet: men hvordan?
I vor moderne tid, hvor mange er mere optagede af deres telefoner end af mødet med livet selv, bliver mange ting besværliggjort.
Mine udgivelser og mit virke som forfatter, foredragsholder og underviser søger at give nogle svar, gennem inspirationen om Naturens store gave til vores sundhed, om menneskesjælens vej.
Mine romaner er historiske, javist, men de spejler mange moderne udfordringer og det store spørgsmål om, hvordan alting nu vil arte sig. Hvad vælger vi? Hvad er muligt? Og hvad betyder tiden i det store univers?
Jeg håber, du vil lade dig inspirere af mine bøger. Gå til min shop her.