Links

Foreningen Livskraft

Foreningen arbejder for at udbrede kendskab til virksom homøopati, naturmidler og andet, der fremmer sundheden. Det sker gennem foredrag og udgivelser af fx informationsbrochurer.

De hyrer blandt andre undertegnede som foredragsholder, så måske vi ses til et af deres arrangementer. Som medlem opnår man rabat på arrangementerne.

Foreningens webside hedder www.forliv.dk


Helsam

En stor kæde, hvor du kan købe helseprodukter online eller får leveret til butik.

Jeg linker ikke direkte til deres side pga lovgivningen, der stiller mig/dem til ansvar for hvad vi evt hver især siger om hinandens produkter, hvis vi linker dertil - og idet jeg formidler viden om urter, homøopati og vitaminer samt andre tilskud, kan det blive problematisk for dem. Du må selv aktivt kopiere deres websideadresse ind i din browser: www.helsam.dk


MaxiPharma

Her kan du finde homøopatiske midler fra Dr. Reckeweg.

Jeg linker ikke direkte til deres side pga lovgivningen, der stiller mig/dem til ansvar for hvad vi evt hver især siger om hinandens produkter, hvis vi linker dertil - og idet jeg formidler viden om urter, homøopati og vitaminer samt andre tilskud, kan det blive problematisk for dem. Du må selv aktivt kopiere deres websideadresse ind i din browser: www.maxipharma.dk


Center for Livskraft

Min egen skole, hvor jeg underviser behandlere i homøopati og andre emner indenfor esoterisk livskundskab.

www.center-for-livskraft.dk


Dorthes Galleri

Jeg elsker at male. Kunsten giver en smuk balance til min andre aktiviteter - og mit udtryk er dreamscapes med svungne linjer og i klare farver.

Kan du også lide at se smukke billeder på din væg, så tag et kig her. jeg holder som regel åbent efter aftale, da "galleriets vægge" også er ramme for min skoles lokaler - men indimellem holder jeg udstillinger og andre kunstneriske aktiviteter.

www.dorthes-galleri.dk

Dorthe logo
"My business is to create!"
William Blake

Mit yndlingscitat gennem alle tider, fordi det rammer lige ind i kernen af mit virke: at være skabende. At lade livets kraft, visdom og kreativ inspiration strømme gennem mig og komme til udtryk i fysisk form.
Det giver glæde, begejstring og nærvær.
Uanset om opgaven er at forfatte mine egne tekster eller andres - om det er oversættelser, content, faglitteratur, visuel kommunikation eller kreativ egenskabelse og formidling, så er det min opgave " at skabe."