Kompendium i Dr. Reckewegs Moderne Homøopati

Lærebog og opslagsværk er skrevet og udarbejdet i forbindelse med min undervisning på min skole Center for Livskraft, hvor jeg blandt andet uddanner behandlere i moderne homøopati. (Scroll ned for at læse anmeldelse)

Bogen er en grundig indføring i homøopatiens principper og muligheder, og der er lagt stor vægt på både vores klassiske viden og erfaring samt nyere forskning. Kompendiet er velegnet til behandlere med viden om homøopati, men også til brug i undervisning og selvstudier.

 

Man får viden om:

Virkning og forskning

Praktisk anvendelse

Faglig forklaring

Indholdsstoffer foldet ud

Kombinationer og kure

 

Kan bruges af:

behandlere

sundhedspersonale

sundhedsvejledere

homøopater

undervisere
og studerende

Tjek også min skoles webside: Center for Livskraft, skole og klinik

Køb her

Anmeldelse

Hej Dorthe,

Jeg vil blot sende en lille hilsen til dig i forbindelse med tilsendelse af bogen
”Kompendium i dr. Reckewegs moderne Homøopati”, som jeg med stor interesse og fornøjelse har læst og lavet noter undervejs. Helt igennem et fantastisk opslagsværk og en lærebog, du har udgivet. En kæmpe TAK til dig! Hidtil har jeg støttet mig til MaxiPharma’s boghæfte, men din bog vil jeg få stor glæde af. Jeg har i mange år gjort brug af dr. Reckewegs midler, med gode resultater.

 De indledende kapitler i bogen finder jeg særdeles givende med en grundig og letforståelig beskrivelse af den fysiske verdens forskellige frekvenser/energier/vibrationer, og homøopatiens plads som anvendelig medicin. Indholdsfortegnelsen er overskuelig med en fin inddeling efter kroppens fysiologiske områder. Et stort plus, at du beskriver de mange midler på en grundig og udførlig måde, der giver mulighed for at finde de rette midler til kroppens ubalancer.

 

Tilbage har jeg kun at sige: Endelig en fantastisk bog i dr. Reckewegs moderne homøopati.

Kh

Anne-Grethe, Stubbæk

Dorthe logo
"My business is to create!"
William Blake

Mit yndlingscitat gennem alle tider, fordi det rammer lige ind i kernen af mit virke: at være skabende. At lade livets kraft, visdom og kreativ inspiration strømme gennem mig og komme til udtryk i fysisk form.
Det giver glæde, begejstring og nærvær.
Uanset om opgaven er at forfatte mine egne tekster eller andres - om det er oversættelser, content, faglitteratur, visuel kommunikation eller kreativ egenskabelse og formidling, så er det min opgave " at skabe."