Den Kloge Kones Husapotek

Forud for vores tid levede de kloge mænd og koner. 

De gav ikke kun lindring gennem deres omfattende viden og erfaring i naturens midler og veje - de kendte også naturens iboende kræfter i både planter, mennesker og dyr - og vidste hvordan kræfterne kunne anvendes og balanceres til lindring og sundhed og glæde.

 

Mange af dem var ikke ophøjede mystikere, men vore egne formødre og forfædre, der videregav deres viden til næste generation - for selvhelbredelse, for at enhver kunne tage vare på sin families og egen sundhed i dagligdagen - og kun gå til lægen, når det var nødvendigt.

Tryghed, omsorg og nærvær var og er en naturlig del af husapotekets midler - omend nogle tidligere fif var hen i vejret og baseret på overtro.

I vor tid har forskning taget over og sorteret overtroen fra. I denne bog gives den praktiske viden videre, som er brugbar og baseret på viden, erfaring og forskning: 

Hylderne i husapoteket er fyldt med urter, kost, 

næringstilskud, levevis, homøopati, isopati og viden om krop og sundhed - og snusfornuft.

Til lindring og forebyggelse og sund levevis med naturens midler - til ufarlige skavanker, som vi selv kan klare.

Bogen er udkommet i flg. formater:

Trykt, sælger via min egen shop samt boghandlere (web og fysisk)
E-bog i PDF - sælges via min egen shop samt Saxo
E-bog i E-pub, sælges via andre net-ebogshandler

Køb den her
Dorthe logo
"My business is to create!"
William Blake

Mit yndlingscitat gennem alle tider, fordi det rammer lige ind i kernen af mit virke: at være skabende. At lade livets kraft, visdom og kreativ inspiration strømme gennem mig og komme til udtryk i fysisk form.
Det giver glæde, begejstring og nærvær.
Uanset om opgaven er at forfatte mine egne tekster eller andres - om det er oversættelser, content, faglitteratur, visuel kommunikation eller kreativ egenskabelse og formidling, så er det min opgave " at skabe."