Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet

... så får du berigende læsning om livets mange finurligheder, nyheder om mine offentlige foredrag, undervisning på min skole - samt tips om sundhed fra min facebookside: Den kloge kones husapotek.
Du bliver også en af de første til at vide, når jeg udgiver nye bøger.
Nyhedsbrevet udsendes 1-2 gange om måneden - og en ekstra gang, når der er store nyheder på programmet.

Jeg glæder mig til at inspirere dig.

Kh
Dorthe Lis Lindgaard-Thomsen
Forfatter, foredragsholder og underviser

Tilmelding

Slå venligst javascript til for at udfylde denne formular

Dorthe logo

Forfatter

Vejen gennem livet er ofte hård, fyldt med drama, smerte, udfordringer, modgang, sorg og besvær. Livet er heldigvis også fyldt med muligheder for, at vi kan gøre en forskel for hinanden, finde løsninger og veje, inspirere og gøre gavn. Give kærlighed og glæde. Løfte hinanden op. Ofte er spørgsmålet: men hvordan?
I vor moderne tid, hvor mange er mere optagede af deres telefoner end af mødet med livet selv, bliver mange ting besværliggjort.
Mine udgivelser og mit virke som forfatter, foredragsholder og underviser søger at give nogle svar, gennem inspirationen om Naturens store gave til vores sundhed, om menneskesjælens vej.
Mine romaner er historiske, javist, men de spejler mange moderne udfordringer og det store spørgsmål om, hvordan alting nu vil arte sig. Hvad vælger vi? Hvad er muligt? Og hvad betyder tiden i det store univers?
Jeg håber, du vil lade dig inspirere af mine bøger. Gå til min shop her.