Om mig

Livsvisdom, sundhed og gode historier

Min baggrund er som et farverigt broderet vægtæppe, for jeg har altid søgt viden, indsigt - og derpå mere viden.

De sidste mange år har jeg studeret og læst om urter, homøopati, æteriske olier, natur, filosofi, kvantefysisk og videnskab om ernæring. Jeg er dybt fascineret af menneskehedens, klodens og landes historie, der for mig er flettet sammen med de overbevisninger om tro, politik og samfund, der til hver tid har været gældende. Menneskers liv påvirkes af det store billede, uanset om vi vil eller ej - og i min søgende filosofi ligger en nysgerrighed efter at kende de store og dybeste sandheder om, hvem vi er, og hvorfor vi er her.

Alt dette dukker på forunderlig vis op i mine romaner - og spejler sig i mine bøger om sundhed.

I mange år har jeg arbejdet som terapeut med dybe rødder i den åndelige verden. Fundamentet for mit arbejde er livets skole, esoterisk visdom og tro. Jeg har stor respekt for menneskers grænser og individuelle ansvar i livet.

Alt det, jeg har mødt af menneskelig smerte, er også til inspiration, for det er et lille beskedent håb, at mine romaner kan få nogen til at tænke sig om, før de gør skade på andre - eller på sig selv.

En bog kan altid læses med forskellige briller på.

Jeg begyndte at skrive tidligt og har arbejdet som oversætter i flere år, før jeg udgav mine egne bøger, men i 2012 tog jeg springet og udgav min kogebog: Mad med Livskraft.

Ved samme lejlighed startede jeg mit forlag - Forlaget Livskraft - hvor jeg udgiver egne bøger. Det er ikke nemt at stå for det hele selv, men i mit virke som oversætter, har jeg set, hvor frit ord kan ændres og redigeres af forlag - og i min opfattelse er det en slags censur - andres virkelighed bliver lagt ind over forfatterens, fordi man tror, det sælger bedre. Da er det ikke ytringsfrihed, eller kunstnerisk frihed længere, men en form for manipulation.
Dorthe Lis Lindgaard-Thomsen

Udgivelser

Jeg har udgivet 3 e-bøger, Mad med Livskraft, Den kloge kones husapotek 1 og Kunst med Livskraft. E-bøgerne kan købes on-line her på siden og ved diverse e-netbogshandler.

I 2017 udgav jeg romanen: Når lyset fødes igen, der er 1. bind i trilogien Platons Akademi. Den er udkommet både på tryk og som e-bog.
I uge 43 i 2019 udkom 2. bind: En gang på vejen, altid på vejen.

Foredrag og andre aktiviteter

Det er med glæde, at jeg tager ud at holde foredrag om mange forskellige emner - og jeg har tre skarpe bud her på siden.

Selvom jeg har sat en pris, giver jeg gerne tilbud på foredrag, så kontakt mig meget gerne.

Jeg underviser på min skole Center for Livskraft, hvor jeg uddanner behandlere - og holder desuden faglige, lukkede seminarer efter aftale.

I mit andet liv

Oprindelig er jeg uddannet indenfor sprog, markedsføring og eksport og har som nævnt arbejdet som oversætter, som kundeansvarlig i salgsafdelinger og som erhvervschef - sideløbende med mit sundhedsvirke og forfatterskab.

I min fritid er jeg billedkunstner og sysler med urter i min have.

Naturen er min store inspirationskilde og vejviser

www.dorthes-galleri.dk
Dorthe logo

Forfatter, foredragsholder og underviser

Vejen gennem livet er ofte hård, fyldt med drama, smerte, udfordringer, modgang, sorg og besvær. Livet er heldigvis også fyldt med muligheder for, at vi kan gøre en forskel for hinanden, finde løsninger og veje, inspirere og gøre gavn. Give kærlighed og glæde. Løfte hinanden op. Ofte er spørgsmålet: men hvordan?
I vor moderne tid, hvor mange er mere optagede af deres telefoner end af mødet med livet selv, bliver mange ting besværliggjort.
Mine udgivelser og mit virke som forfatter, foredragsholder og underviser søger at give nogle svar, gennem inspirationen om Naturens store gave til vores sundhed, om menneskesjælens vej.
Mine romaner er historiske, javist, men de spejler mange moderne udfordringer og det store spørgsmål om, hvordan alting nu vil arte sig. Hvad vælger vi? Hvad er muligt? Og hvad betyder tiden i det store univers?
Jeg håber, du vil lade dig inspirere af mine bøger. Gå til min shop her.