Om mig

Sundhed er tryghed, glæde er styrke

Jeg er medie af den gamle skole, forfatter og sundhedsvejleder.
De sidste mange år har jeg studeret, læst og indhøstet viden om urter, homøopati, æteriske olier, natur, filosofi og videnskab om ernæring.
I lige så mange år har jeg arbejdet som terapeut med dybe rødder i den åndelige verden.
Fundamentet for mit arbejde  er livets skole, esoterisk visdom og tro. Jeg har stor respekt for menneskers grænser og indidviduelle ansvar i livet.
 
 I 2015 startede jeg min skole, hvor jeg uddanner alternative behandlere på et stærkt spirituelt fundament. Skolen har i 2016 ændret navn til Center for Livskraft.
Uddannelserne på skolen giver RAB-point. Skolens speciale er homøopatisk medicin, husapoteket, sundhed, og personlig udvikling samt forståelse for de spirituelle mekanismer i livets skole.
 
I 2012 startede jeg mit forlag - Forlaget Livskraft, hvor jeg udgiver egne bøger.
 
Jeg har udgivet 3 e-bøger, Mad med Livskraft, Den kloge kones husapotek 1 og Kunst med Livskraft. E-bøgerne kan købes ved Saxo.
I 2017 udgav jeg romanen: Når lyset fødes igen, der er 1. bind i en romantrilogi.
 
 
Det er med glæde, at jeg tager ud at holde foredrag om mange forskellige emner - fra homøopati, til klarsyn til sundhed i hverdagen med kost, naturlige tilskud mm. Kontakt mig for tilbud på foredrag.
 
 Oprindelig er jeg uddannet indenfor sprog og eksport og har tidligere i mange år arbejdet som oversætter, som kundeansvarlig i salgsafdelinger og som erhvervschef - sideløbende med mit alternative sundhedsvirke.
 
I min fritid er jeg billedkunstner og sysler med smykker og min have.
 
 
Dorthe Lis Lindgaard-Thomsen | Bråddenhøjvej 16, Hvorslev, DK-8860 Ulstrup