3 skarpe foredrag

1. Platons Akademi - Når lyset fødes igen og En gang på Vejen ...

Emne: Foredrag om mine romaner "Når lyset fødes igen" og "En gang på vejen" der er 1. og 2. bind i trilogien: Platons Akademi.


Oplæg: Bogens tilblivelse og idé. Min arbejdsproces og indre verden.
Magien i alting. Tidsrejser. Fantasiens vinger og visdom bag ord og handlinger. Hvad er lys og hvad er mørke? Hvad er virkelighed og hvad er fantasi? Hvad er virkeligt klarsyn?

Varighed: 1,5 time

Pris og kørsel:

Indhent tilbud, for pris afhænger af antal deltagere samt fora.
Hertil lægger jeg kørsel efter statens takst.


2. Naturen viser vejen

Mennesker lider. Naturen lider. Kloden lider under menneskets lidelse. En lidelse, der er opstået ved, at vi er kommet alt for langt væk fra vore rødder, vores oprindelse og indre natur.
Men naturen viser vejen. Viser os opgaverne, der skal løses og giver os medicin, som kan hjælpe os langt hen ad vejen. I vor tid skal alting blot måles, vejes og bevises "videnskabeligt" - men hvad med menneskets egen oplevelse af, hvad der virker - og ikke virker? Og hvorfor virker noget for nogen, og for andre slet ikke.
Hvem har ret, og hvad er sund fornuft?

Efter aftale gennemgås desuden en udvalgt ubalance med årsag -og behandlingsmuligheder i naturen, taget fra bøgerne: Den kloge kones husapotek 1 og Mad med Livskraft.

Varighed af foredrag: 1,5 time.
Spørgsmålsrunde: 30 min.
I alt 2 timer.

Indhent tilbud, for pris afhænger af antal deltagere samt fora.
Hertil lægger jeg kørsel efter statens takst.

3. Tankens kraft - bliver du kørt rundt i manegen af dit sind?

Jeg har en knivskarp overbevisning om tankens kraft - og det er både kontroversielt og supplerer det, mennesket har lært og hørt indenfor spirituelle verdener de sidste mange år.
Det handler om tanker, tro og psyke - og kroppens påvirkning deraf. Det handler om placebo eller noncebo. Foredraget vil inspirere dig til at tænke nye tanker om sundhed og balance - så spørgsmålet er:

Tør du lade din virkelighed blive udfordret?

Varighed: 1,5 time

Indhent tilbud, for pris afhænger af antal deltagere samt fora.
Hertil lægger jeg kørsel efter statens takst.
Dorthe logo

Forfatter, foredragsholder og underviser

Vejen gennem livet er ofte hård, fyldt med drama, smerte, udfordringer, modgang, sorg og besvær. Livet er heldigvis også fyldt med muligheder for, at vi kan gøre en forskel for hinanden, finde løsninger og veje, inspirere og gøre gavn. Give kærlighed og glæde. Løfte hinanden op. Ofte er spørgsmålet: men hvordan?
I vor moderne tid, hvor mange er mere optagede af deres telefoner end af mødet med livet selv, bliver mange ting besværliggjort.
Mine udgivelser og mit virke som forfatter, foredragsholder og underviser søger at give nogle svar, gennem inspirationen om Naturens store gave til vores sundhed, om menneskesjælens vej.
Mine romaner er historiske, javist, men de spejler mange moderne udfordringer og det store spørgsmål om, hvordan alting nu vil arte sig. Hvad vælger vi? Hvad er muligt? Og hvad betyder tiden i det store univers?
Jeg håber, du vil lade dig inspirere af mine bøger. Gå til min shop her.