Foredrag

Image

Foredrag

Foredragsturné
I anledning af udgivelsen af 3. bind i trilogien Platons Akademi - Liljens Søsterskab - er foredragsturneen så småt ved at tegne sig, som flg.:

11. januar 2024 kl 19.00: Kulturhuset Bispen
Bispebroen 3 - 6100  Haderslev, lokale 1

Køb billetter lige her: https://www.dorthe-l-thomsen.dk/shop/foredrag/foredrag-k%C3%A6llingekraft-detail

Derudover deltager jeg på BOGMESSEN i Marselisborghallen i Aarhus den 1.-3- marts - stand 44.

https://www.bogmessen.dk/

Hold øje med programmet - jeg hopper op på scenen ved 12- tiden om lørdagen og fortæller om mit forfatterskab.


VIL DU LÆGGE HUS TIL?

Har du lyst til at lægge hus til et foredrag? Jeg er fordringsfri og dukker rigtigt gerne op i også privat regi - i private læsekredse og lign.

Kontakt mig for at få en aftale og et tilbud på bøger til hele læsekredsen.

Kontakt


Mine bøger handler grundlæggende om, hvordan vi lever i os selv og med hinanden. Derfor har jeg flere vinkler, som jeg holder foredrag ud fra, når jeg skal fortælle om mine bøger:

1. Lær at stå i din kællingekraft, uden at være en kælling. Hvis vi ikke anerkender alle vore egne indre facetter - der alle som en er der for at hjælpe os - så bliver de undertrykt og kommer sidelæns ud, som når låget ryger af en kogende gryde eller som sidestik og hvislen mellem tænderne. Vi lever alle mellem ørerne - og det er med at kende både lyset og mørket i os selv. Både som mand og kvinde skal vi lære at favne vores indre kællingekraft, den der snakker med fuldmånen og hyler, når den er rød. Den, der hører naturens kræfter snakke - og ikke kun når de er blide og søde.


2. Lær at se med sjælens øjne - hvad er bevidsthed og hvad er vaner, kend dig selv. Når vi ser fra sjælens perspektiv, så slipper vi psykens vanemønstre - også dem i frygt - og kender dem så godt på gangen, at de kan blive medspillere i stedet for modspillere.


3. Hvordan det er at genkende sig selv - og sin elskede - i en anden tid - en fortælling om en bogs fødsel. Den dybt personlige oplevelse af pludselig at stå med benene i hver sin tid - uden at misten forbindelsen til nogle af dem.


Pris for et foredrag: Jeg har det, jeg kalder en elastisk pris - så hold dig ikke tilbage. Det koster nemlig ikke noget at spørge efter en pris.

Der er to modeller:
1. Jeg får et fast honorar, og du indkasserer deltagernes gebyr.
2. Du lægger hus til, men jeg tager imod tilmeldinger og får deltagergebyret.

Kontakt mig i dag

Dorthe logo
"My business is to create!"
William Blake

Mit yndlingscitat gennem alle tider, fordi det rammer lige ind i kernen af mit virke: at være skabende. At lade livets kraft, visdom og kreativ inspiration strømme gennem mig og komme til udtryk i fysisk form.
Det giver glæde, begejstring og nærvær.
Uanset om opgaven er at forfatte mine egne tekster eller andres - om det er oversættelser, content, faglitteratur, visuel kommunikation eller kreativ egenskabelse og formidling, så er det min opgave " at skabe."