Foredrag

Image

At se med sjælens øjne

Kom med og hør det meget spændende foredrag.
Jeg afholder det to gange. Der er kun et berænset antal pladser i lokalerne, så meld dig hurtigt til. Det skal betales ved tilmelding. Kvitteringen er din billet.

Viborg

Foredraget er udsat - ny dato foreligger endnu ikke. Jer, der har købt billet får direkte besked.

Sted: Viborg Centrum, Dannebrogsgade 21

Pris: 100,-


Tarm


2. gang er den 9. september 2021 kl 19.00-21.00
Nygade 3, 6880 Tarm

Pris: 100,-Er du en krop med en sjæl eller en sjæl med en krop?

Hvad vil det egentligt sige at være menneske? Hvordan får vi et bedre liv i balance med os selv, hinanden og alle de andre elementer, der i samspil former vore omstændigheder. Handler og lever du ud fra din sjæls perspektiv eller ud fra andre lag i din bevidsthed?

Under foredraget får du indblik i, hvordan et medie, der samarbejder med den åndelige verden, ser og oplever mennesket, sjæle og verden. Der forklares, hvilken indflydelse har den åndelige verden på vores, og hvordan vi gennem dybere forståelse i os selv kan finde en smuk balance og sjælefred.

 

 Der serveres te og en småkage.

Kun få pladser. Der betales ved tilmelding til Mobile Pay 64302.

Bestil din plads ved at ringe til 29 63 49 22 eller mail: dlt@center-for-livskraft.dk

Angiv dit navn og telefonnummer. Din kvittering er din billet.

 

Dorthe logo

Forfatter

Vejen gennem livet er ofte hård, fyldt med drama, smerte, udfordringer, modgang, sorg og besvær. Livet er heldigvis også fyldt med muligheder for, at vi kan gøre en forskel for hinanden, finde løsninger og veje, inspirere og gøre gavn. Give kærlighed og glæde. Løfte hinanden op. Ofte er spørgsmålet: men hvordan?
I vor moderne tid, hvor mange er mere optagede af deres telefoner end af mødet med livet selv, bliver mange ting besværliggjort.
Mine udgivelser og mit virke som forfatter, foredragsholder og underviser søger at give nogle svar, gennem inspirationen om Naturens store gave til vores sundhed, om menneskesjælens vej.
Mine romaner er historiske, javist, men de spejler mange moderne udfordringer og det store spørgsmål om, hvordan alting nu vil arte sig. Hvad vælger vi? Hvad er muligt? Og hvad betyder tiden i det store univers?
Jeg håber, du vil lade dig inspirere af mine bøger. Gå til min shop her.