Foredrag

Image

Kommende foredrag

1. Foredrag hos CPU i Viborg, den 16. november 2021
Kom og hør et spændende foredrag om spiritualiteten og filosofien bag mine romaner. Læs mere her og meld dig til her: https://cpu.nemtilmeld.dk/35/

2. Lær at se med sjælens øjne, den 13. januar 2022
Kom med og hør det meget spændende foredrag.
Arrangør: Foreningen For Liv
Dato: Torsdag den 13. januar 2022 fra 19-21
Sted: Silkeborg. Adresse følger.
Pris: 125,- og tilmelding til Foreningen For Liv. Flere detaljer følger, der er endnu ikek åbent for tilmelding, men sæt dit kryds i kalenderen allerede nu.

Er du en krop med en sjæl eller en sjæl med en krop?

Hvad vil det egentligt sige at være menneske? Hvordan får vi et bedre liv i balance med os selv, hinanden og alle de andre elementer, der i samspil former vore omstændigheder. Handler og lever du ud fra din sjæls perspektiv eller ud fra andre lag i din bevidsthed?

Under foredraget får du indblik i, hvordan et medie, der samarbejder med den åndelige verden, ser og oplever mennesket, sjæle og verden. Der forklares, hvilken indflydelse har den åndelige verden på vores, og hvordan vi gennem dybere forståelse i os selv kan finde en smuk balance og sjælefred.

  

Dorthe logo
"My business is to create!"
William Blake

Mit yndlingscitat gennem alle tider, fordi det rammer lige ind i kernen af mit virke: at være skabende. At lade livets kraft, visdom og kreativ inspiration strømme gennem mig og komme til udtryk i fysisk form.
Det giver glæde, begejstring og nærvær.
Uanset om opgaven er at forfatte mine egne tekster eller andres - om det er oversættelser, content, faglitteratur, visuel kommunikation eller kreativ egenskabelse og formidling, så er det min opgave " at skabe."