Foredrag

Image

Kommende foredrag

1. Foredrag hos CPU i Viborg, den 16. november 2021
Kom og hør et spændende foredrag om spiritualiteten og filosofien bag mine romaner. Læs mere her og meld dig til her: https://cpu.nemtilmeld.dk/35/

2. Lær at se med sjælens øjne, den 13. januar 2022
Kom med og hør det meget spændende foredrag.
Arrangør: Foreningen For Liv
Dato: Torsdag den 13. januar 2022 fra 19-21
Sted: Silkeborg. Adresse følger.
Pris: 125,- og tilmelding til Foreningen For Liv. Flere detaljer følger, der er endnu ikek åbent for tilmelding, men sæt dit kryds i kalenderen allerede nu.

Er du en krop med en sjæl eller en sjæl med en krop?

Hvad vil det egentligt sige at være menneske? Hvordan får vi et bedre liv i balance med os selv, hinanden og alle de andre elementer, der i samspil former vore omstændigheder. Handler og lever du ud fra din sjæls perspektiv eller ud fra andre lag i din bevidsthed?

Under foredraget får du indblik i, hvordan et medie, der samarbejder med den åndelige verden, ser og oplever mennesket, sjæle og verden. Der forklares, hvilken indflydelse har den åndelige verden på vores, og hvordan vi gennem dybere forståelse i os selv kan finde en smuk balance og sjælefred.

  

Dorthe logo

Forfatter

Vejen gennem livet er ofte hård, fyldt med drama, smerte, udfordringer, modgang, sorg og besvær. Livet er heldigvis også fyldt med muligheder for, at vi kan gøre en forskel for hinanden, finde løsninger og veje, inspirere og gøre gavn. Give kærlighed og glæde. Løfte hinanden op. Ofte er spørgsmålet: men hvordan?
I vor moderne tid, hvor mange er mere optagede af deres telefoner end af mødet med livet selv, bliver mange ting besværliggjort.
Mine udgivelser og mit virke som forfatter, foredragsholder og underviser søger at give nogle svar, gennem inspirationen om Naturens store gave til vores sundhed, om menneskesjælens vej.
Mine romaner er historiske, javist, men de spejler mange moderne udfordringer og det store spørgsmål om, hvordan alting nu vil arte sig. Hvad vælger vi? Hvad er muligt? Og hvad betyder tiden i det store univers?
Jeg håber, du vil lade dig inspirere af mine bøger. Gå til min shop her.