Bøger om sundhed

I mit virke som sundhedsvejleder, terapeut, underviser og foredragsholder har jeg ofte tænkt, at vi bevæger os længere og længere væk fra naturen.

Mange helt enkle færdigheder - som i et køkken og i dette at dyrke jorden - samt viden om husapoteket, er gået - om ikke helt - så delvist i glemmebogen for rigtig mange mennesker.

Det er synd. Derfor har jeg skrevet to bøger (indtil videre kun som e-bøger):

Mad med Livskraft

Den kloge kones husapotek

Dorthe logo

Forfatter, foredragsholder og underviser

Vejen gennem livet er ofte hård, fyldt med drama, smerte, udfordringer, modgang, sorg og besvær. Livet er heldigvis også fyldt med muligheder for, at vi kan gøre en forskel for hinanden, finde løsninger og veje, inspirere og gøre gavn. Give kærlighed og glæde. Løfte hinanden op. Ofte er spørgsmålet: men hvordan?
I vor moderne tid, hvor mange er mere optagede af deres telefoner end af mødet med livet selv, bliver mange ting besværliggjort.
Mine udgivelser og mit virke som forfatter, foredragsholder og underviser søger at give nogle svar, gennem inspirationen om Naturens store gave til vores sundhed, om menneskesjælens vej.
Mine romaner er historiske, javist, men de spejler mange moderne udfordringer og det store spørgsmål om, hvordan alting nu vil arte sig. Hvad vælger vi? Hvad er muligt? Og hvad betyder tiden i det store univers?
Jeg håber, du vil lade dig inspirere af mine bøger. Gå til min shop her.