Links

Her finder du en liste over mine personligt udvalgte links. 

Siden her vil løbende blive opdateret med nye links.

 

Læs om uddannelser med et solidt fundament med balance. Her underviser jeg i zonehealing, spirituel energibalance, healingsmassage og homøopati.

 På denne side finder du også en liste over dygtige behandlere, som jeg har uddannet.

Mit eget forlag, hvor jeg har udgivet mine bøger.

 Her kan du se mine malerier; der har en ganske speciel udstråling af lys, kærlig spiritualitet.

Urteskolen uddanner phytoterapeuter i både Århus, København og i Norge. Phytoterapi er brug af urter i behandlinger - det er visdom om naturens lægende egenskaber, som her formidles. Skolen er ejet og ledet af Rikke Goerlich, der er en fantastisk kapacitet på urteområdet. Jeg underviser selv på skolen i brug af homøopatiske midler.
Maxipharma er forhandler af blandt andet hvidløgsekstratet Kyolic -  samt de fantastiske homøopatiske midler fra Dr. Reckeweg. Du kan købe midlerne direkte fra deres webside. 
 
Hos Helsam kan du købe de fleste kosttilskud og homøopatiske midler, som du måtte have brug for. Du kan bestille og betale direkte på deres webside og vælge, om du vil have sendt direkte til din adresse eller få midlerne leveret fragtfrit til den nærmeste forhandler.

 Støt min underskriftsindsamling på facebook til glæde for en sundere verden og et renere miljø til os og kommende generationer. 

Tak for din støtte.

 

 

Dorthe Lis Lindgaard-Thomsen | Bråddenhøjvej 16, Hvorslev, DK-8860 Ulstrup